Posetili smo veliki broj stanova dok nismo kupili stan u naselju Kaluđerica sa kojim smo jako zadovoljni. Stan je odlično prostorno organizovan, sa puno svetlosti i velikim balkonom. U samoj blizini stana nalaze se svi objekti potrebni za standardne životne aktivnosti. Za investitora imamo samo reči hvale jer je maksimalno ispoštovao.

Porodica Živojinovićklijent

Kupili smo stan u novom naselju u ulici Karađorđeve zvezde 2/E. Kupovinom tog stana napravili smo pun pogodak. Stan se nalazi na lepoj lokaciji na Zvezdari, u blizini svih objekata koji su neophodno za normalno životno funkionisanje. Pored odlične lokacije, stan je veoma kvalitetno urađen. Sve pohvale za investitora, koji je uz maksimalnu posvećenost ispunio sve naše zahteve.

Porodica RadosavljevićKlijent

Kupili smo stan u zgradi na Zvezdari u kome stanujem sa porodicom. Kompletno naselje je idealno za život porodice sa decom jer se deca satima samostalno, slobodno i bezbedno igraju napolju što je retkost u današnje vreme. Kvalitet izrade zgrade i stana je na visokom nivou a investitor je ispunio sve dogovorene stavke iz kupoprodajnog ugovora.

Porodica PetkovićKlijent

Penzioner

“Kvalitet izrade zgrade i stana je na visokom nivou a investitor je ispunio sve dogovorene stavke iz kupoprodajnog ugovora”.
 Svaka preporuka za investitora.

Sanja SpasićKlijent

Oduševljen sam poslovnošću i profesionalizmom svih zaposlenih u firmi.
Takođe, dokumentacija je besprekorna i nisam imao nikakvih smetnji za brzu uknjiženost stana.
Sve preporuke.

Dušan MilosavljevićKlijent

S obzirom da nisam bio siguran kakva je procedura za dobijanje kredita za kupovinu stana, zaposleni u „NDN“ su mi znatno olakšali svojom direktnom komunikacijom sa bankom. Sve je išlo veoma lako i sigurno.

Petar VukašinovićKlijent

Kada smo kupili stan na Zvezdari nismo znali da nas čeka iznenadjenje dobili smo naše parking mesto kao poklon.
Zaista ne očekivano i iznenadjujuće za mene.
Hvala Vam puno!

Igor MijićKlijent

Prezadovoljan sam kvalitetom ugrađenih materijala, i više nego što sam očekivao.
Ono što me je oduševilo jeste parket premium klase, stolarija extra, sanitarije, keramika…sve vrh.
Svaka iskrena i topla preporuka

Zoran SmiljićKlijent